Editoriale

Nu mai căuta să placi oamenilor!

Diavolul va folosi presiunea ca noi să lăsăm standardul lui Dumnezeu mai jos, pentru a nu fi consideraţi chiar nebuni de legat, să lăsăm de la noi. Cu siguranţă că dacă vei avea parte de revelaţiile lui Dumenzeu şi El îţi va deschide ochii, vei arăta ca un nebun pentru cei care nu văd lucrurile respective, dar a lăsa standardul jos e cea mai mare prostie. Poate veni din laşitate, din frică, din dorinţa de a-ţi păstra imaginea, din dorinţa de a păstra anumite relaţii, dar a lăsa din voia lui Dumnezeu doar pentru a face pe plac oamenilor e un compromis prea mare.

Uitaţi-vă la proorocii din Biblie, cum au arătat strigând adevărul lui Dumnezeu, cei mai mulţi dacă nu toţi i-au ignorat şi şi-au văzut de treburile lor. Aşa e şi acum, să nu crezi că, dacă vei striga adevărul profund şi radical a lui Dumnezeu, vei fi privit altfel decât un nebun extremist, un exagerat şi un dezaxat! Asta e soarta celor care au curajul să înfrunte sistemul şi au curajul să spună lucrurilor pe nume, nu ai cum să scapi de asta, decât lăsând de la tine, de fapt lăsând din viziunea şi înţelegerea pe care ţi-a dat-o Dumnezeu să o transmiţi cu orice preţ celor din jur.

Nu mai e responsabilitatea mea şi a ta de a-i schimba pe cei care ascultă mesajul, responsabilitatea noastră e să fim suficient de curajoşi să spunem tot adevărul indiferent de consecinţe.

S-ar putea să treci prin situaţii în care relaţiile cu oamenii să fie puse în pericol tocmai pentru părerile tale radicale, dar rupte direct din inima lui Isus. Pentru că mesajul tău nu este primit favorabil, te-ai putea gândi că pentru aplanarea stării respective ai putea lăsa de la tine, însă dacă mesajul este unul primit de la Duhul Sfânt, el trebuie spus pe şleau, aşa a făcut Isus şi apostolii, şi nu s-a temut de consecinţe.

Opreşte-te să mai faci pe plac oamenilor, aici nu este vorba despre ei , este vorba despre a asculta şi a face plăcere Domnului, de-al onora pe El prin tot ceea ce El îţi spune să faci! Să ai inima lui Isus înseamnă să fii gata să plăteşti orice preţ ca Numele Lui să fie înălţat, glorificat. Nu mai căuta slava oamenilor, nu mai căuta să ai o poziţie omenească, caută un singur lucru: Ca Împărăţia Lui să înainteze, ca oamenii să fie restauraţi, vindecaţi, smulşi din întuneric şi aduşi la lumină.

Nu lăsa standardul niciodată jos, întodeauna ridică-l mai sus, mai sus! Mergi în puterea Lui şi onorează împărăţia Lui!

Sursa: Apa Vietii

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button