ProiecteStiri

Biblia prin Obiectiv – concurs fotografic

Știri Creștine, în parteneriat cu Braşovul Evanghelic relansează concursul de fotografie cu tematica biblică “Biblia prin Obiectiv”. Deci vă invităm la o nouă ediţie a concursului!

Pentru a IX-a ediţie, tema concursului pentru care aşteptăm fotografiile este: „…’Șapte’ i-au răspuns ei” (Marcu 8:5b).

Dacă aveţi imagini care se încadrează în această tematică sau v-aţi hotărât să vă încercaţi talentul, trimiteţi cel mult două fotografii, în format digital, la adresa: [email protected].

Imaginile trebuie să corespundă din punct de vedere tehnic următoarelor criterii: dimensiune: 20 x 13,5 cm (2000 x 1350 pixeli) – valori minime rezoluţie: 254 dpi format: TIFF sau JPEG max. quality.

Fotografiile vor fi jurizate de un grup de fotografi cu experienţă, iar cele mai bune vor fi publicate atât în Braşovul Evanghelic, la sectiunea concurs fotografic, pe Știri Creștine şi în ediţia tipărită a revistei IMPULS.

Vor fi premiate cele mai bune trei fotografii, după cum urmează:

Premiul I – Două invitații la concertul Michael W. Smith de la Brașov, din 12 noiembrie 2010, oferite de Brașovul Evanghelic;

Premiul II – două cărţi oferite de Noua Speranță Timișoara;

Premiul III – o carte Curiozități biblice – Victor Martin.

Imaginile pot fi trimise pe adresa [email protected] până la data de 15 octombrie 2010 inclusiv. În e-mail trebuie specificate numele, prenumele, vârsta şi adresa participantului la concurs.

Alte detalii pe www.bibliaprinobiectiv.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button