Meditatii

Cercetarea planetelor

„În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El.” Romani 1.20

Când sonda spaţială „Voyager“ a zburat în 25 august 1989 în jurul planetei Neptun, oamenii de ştiinţă au aşteptat curioşi imaginile pe care sonda le va trimite pe pământ.

Cu câtă cheltuială a fost cercetat până acum sistemul nostru solar! Indiferent ce planetă a fost cercetată, întotdeauna s-a constatat că nu există nicăieri condiţii ca pe pământ. Pământul este o piatră preţioasă în cosmos. Din Biblie ştim că Dumnezeu l-a făcut pentru a fi locuit (Isaia 45: 18). Depărtarea lui exact poziţionată, poziţia oblică a axei pământului şi viteza de rotire a pământului, temperatura şi anotimpurile sunt rezultatul creaţiei lui Dumnezeu, şi nu un lanţ de întâmplări (Psalmul 104: 19). Acest pământ este plin de bogăţiile lui Dumnezeu. Dumnezeu este autorul şi, ca atare, are dreptul de autor. Dar cum ne comportăm noi cu acest pământ? Noi distrugem pământul. Ce i-am putea spune Creatorului şi Susţinătorului universului, dacă ne-ar trage la răspundere, că am transformat toate frumuseţile create de El într-un pustiu? Încă mai este timp să căutăm harul Său şi să găsim îndurarea Sa!

Sămânţa Bună, GBV

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button