Cazuri Umanitare

Povestea incredibilă a unui tânăr ugandez, student la Medicină în Romania

In urma cu un an Slujire Crestina va prezentarea povestea trista a lui Swizen, un tanar ugandez student la Medicina in Romania. Atunci Swizen lucra ca vacar pentru a putea supravetui, dar dorinta lui era sa stranga 3019 euro pentru taxele scolare la Facultatea de Medicina din Timisoara. Acest lucru era imposibil pentru el atunci. In urma apelului nostru, frati din tara si din strainatate l-au sustinut pe Swizen, s-a strans suma de 3019 si taxa scolara a fost platita. Mai mult decat atat, din fondurile stranse i-am platit si taxa de sedere in Romania de 200 de euro, si i-am asigurat plata chiriei in Timisoara si cheltuielile de bloc pana in luna martie 2012. Cand fondurile stranse pentru Swizen prin asociatia noastra s-au epuizat, incepand cu luna martie Swizen a fost nevoit sa se angajeze la un hotel din Timisoara la curatenie, ajungand sa lucreze si 14 ore pe zi pentru suma de 200 de euro. Cu acest salariu, Swizen si-a platit in continuare chiria, cheltuielile, ramandu-i numai 70 de euro pentru mancare si cheltuieli personale. Cu toate acestea, Swizen si-a luat toate examenele cu note foarte bune. Acum Swizen este din nou in dificultate pentru ca are nevoie si pentru acest an de cei 3019 euro pentru taxa scolara + 200 de euro taxa pentru permisul de sedere in Romania. Mai jos va prezentam materialele video de anul trecut cu Swizen.

In acest sens, Slujire Crestina face un apel la toti fratii din tara si din strainatate care doresc si pot sa il ajute pe Swizen sa isi poata continua Facultatea de Medicina. Visul lui este sa ajunga medic cardiolog.

Cei care doresc sa faca donatii pentru Swizen, o pot face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
3. In conturile Asoc. crestin-umanitare Speranta pentru Romania deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI contul SPERANTA PENTRU ROMANIA 
RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank
IN EURO contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *
RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button