Editoriale

Gelozia cu care Dumnezeu salvează vieţi

Mi–a plăcut foarte mult serialul House m.d. Personajul principal, Dr. Gregory House, este foarte arogant şi sarcastic, dar extrem de bun în meseria lui. El face orice e necesar ca să salveze o viaţă. Îi obligă de multe ori pe pacienţi să accepte tratamentul, uneori îi şi minţea. Alteori se supunea singur la pumni, la a fi dat în judecată, la distreţul celor mai buni prieteni… DAR salvând vieţi şi fiind cel mai bun la asta.

GELOZIA cu care Dumnezeu salvează vieţi semănă cu gelozia acestui doctor. Face tot ce e necesar de a-i aduce pe oameni din căile lor rătăcite: îi lasă chiar pe mâna Satanei, îi lasă să vadă cum e păcatul, să vadă bunătatea Lui şi slava Lui, să fie răniţi profund de cei la care ţin mai mult, îi lasă să sufere în trup… etc, dar REZULTATUL e acelaşi: SALVEAZĂ VIEŢI! Şi da, E CEL MAI BUN LA ASTA!

Dacă judecaţi metodele lui Dumnezeu, amintiţi–vă că El e suveran şi că El ştie cel mai bine ce are de făcut! Lasaţi–L dar să lucreze în tine şi prin tine cum ştie El mai bine! Nu eşti suveran nici măcar pe viaţa ta, darămite pe viaţa altora. Fii tu un exemplu bun de urmat! Doamne, ajută–ne la toţi!
Amin!

Osea 11:8 -9 “Cum să te dau, Efraime? Cum să te predau, Israele? Cum să-ţi fac ca Admei? Cum să te fac ca Teboimul? Mi se zbate inima în Mine şi tot lăuntrul Mi se miscă de milă! Nu voi lucra după mânia Mea aprinsă, nu voi mai nimici pe Efraim; căci Eu sunt Dumnezeu, nu un om. Eu sunt Sfântul în mijlocul tău şi nu voi veni să prăpădesc.”

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button