ArticoleEditoriale

Al cui fiu esti?

Am ajuns la concluzia ca cei mai multi oameni sunt ipocriti din cale afara. Ii intrebi ai cui sunt, si iti spun „Suntem fii de Rege!” Te uiti la ei, si nu stii ce sa crezi. Eu n’am mai vazut fii de rege cu o inima neagra, cu hainele patate si fara coroana pe cap. Cei mai multi umbla goi, fara sa aiba pic de rusine. Te mint pe fata, dar cel mai ciudat lucru este ca se comporta de parca intr’adevar ar fi fii de Rege. Pretind ca totul li se cuvine si ca in fata lor trebuie sa faci plecaciuni. Daca Il intrebam pe Rege, El nici macar nu’i cunoaste. Se folosesc de un nume Sfant, de care nu sunt vrednici a’l rosti macar. Pe copiii lui Dumnezeu ii recunosti dupa viata pe care o traiesc. Ei seamana atat de bine cu Domnul Isus in fapte si bunatate, incat stii sigur ca sunt ai Lui. Vezi chipul Domnului Isus reflectat in viata lor.

Nu putem spune ca suntem ai lui Dumnezeu daca noi ne comportam de parca am fi ai lui satan. Una spunem si alta facem! Pretindem ca suntem credinciosi…dar credinciosi cui? Banilor? Razbunarii? Prostiei? Minciunii? Pacatului? Dumnezeu uraste toate aceste lucruri, prin urmare nu te asemeni cu El daca faci toate acestea.

Dumnezeu este un Rege Sfant care uraste prostia, uraste minciuna, razbunarea, banii si tot ceea ce ne conduce pe drumul pacatului. El este un Dumnezeu al dreptatii, al adevarului, al intelepciunii, al pacii, al bunatatii, al milei, dragostei si iertarii. Cine nu cauta sa aiba aceste calitati in viata sa, nu poate fi numit fiu de Rege!

Imbraca’te cu haina dragostei, a bucuriei, a pacii, a indelungii rabdari, a bunatatii, a credinciosiei, si doar asa oamenii vor sti ca esti al lui Dumnezeu!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button