Editoriale

Şi iarăşi… Primăvară!

ghiocelA fost, şi încă mai este deja o zi splendidă cu soarele care încă bate strălucitor peste noi, razele lui spunându-ne că Dumnezeu încă ne iubeşte pe toţi, chiar dacă noi nu Ȋl iubim pe El aşa cum ar trebui să o facă toată lumea (toată creaţia minunată a lui Dumnezeu- Omul).

1 martie, desigur, simbolizează pentru noi parcă un nou început de viaţă- asta mai ales dacă ziua respectivă ne va merge bine şi dacă pe cer razele de soare vor bate pe umerii noştrii încă îngheţaţi de urmele iernii care vrem să o lăsăm în urmă cu toată amorţeala ei şi gerul care ne-a epuizat stocurile materiale şi fizice.

Un anotimp iubit de majoritatea oamenilor, încercăm să iubim şi dă dăruim dragoste în jurul nostru, încercăm să devenim mai buni şi mai blânzi cu cei din jurul nostru… încercăm, şi poate chiar reuşim. Pe plan pământesc, primăvara ne aduce bucurie, iubire şi ne învaţă parcă să ne debarasăm de lucrurile care ne-au ţinut amorţiţi o iarnă întreagă (pentru unii mai uşoară sau mai grea).

Ce spuneţi de o primăvară şi în sufletele noastre? Nu ar trebui totodată să facem revizia inimilor noastre care s-au amorţit din cauza problemelor abătute asupra noastră? Este din nou timpul să ne debarasăm de lucrurile rele care ne ţin amorţiţi, e timpul să ieşim din nou în bătaia vântului şi a adierii care vine de sus de la Creator, să simţim din nou aceea adiere blândă şi divină care ne umple inima cu pace, bucurie şi împlinire de care de mult aveam nevoie de ea.

E minunat să simţi primăvara aceasta în tine de două ori… nu ţi-ai dori ca bucuriile primăverii pământeşti să se îmbine cu minunatele raze de iubire ale primăverii cereşti pe care Dumnezeu ni le oferă în dar? Doar acceptă dragostea şi iubirea, acestea vin în dar de la însăşi Creatorul tău şi-al meu. Eu am acceptat, dar tu… ?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button