BisericaDevotionale

Atenţionare

Ochii bărbatului încercau să pătrundă prin ceaţa deasă, dar vizibilitatea era foarte redusă. Îşi continuă drumul cu viteză redusă. Deodată se sperie. Văzu două lumini roşii în faţa lui şi frână puternic. Dar era prea târziu! Buimăcit, bărbatul ieşi din maşină fără să fie rănit. Ce văzu? Un haos! Cel puţin trei maşini intraseră într-un camion răsturnat.

Imediat îi trecu prin minte un gând: maşinile care se apropie trebuiau atenţionate! Fugi în şosea şi făcu semn cu mâna următoarei maşini care se apropia. Şoferul maşinii nu-l observă şi câteva secunde mai târziu se lovi de ultima maşină avariată. Bărbatul îşi luă jacheta şi începu să o fluture când veni următoarea maşină. Dar şoferul îl claxonă supărat şi merse mai departe. Din nou o lovitură. Apărură din nou două lumini. Bărbatul îşi flutură jacheta, dar tinerii îi făcură semn cu mâna şi merseră mai departe. Din nou o lovitură.

Această întâmplare ne aminteşte de Noe, care a atenţionat omenirea în legătură cu potopul care urma să vină. Dar niciunul nu s-a lăsat atenţionat şi  a pierit! Astăzi trăim la sfârşitul perioadei de har. Biblia le spune tuturor oamenilor să se pună în siguranţă astăzi prin credinţa în Isus Hristos. Dar câţi reacţionează?

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button