ExterneStiri

Reprezentant al UE salută eliberarea pastorului Youcef Nadarkhani din Iran

Pastorul Youcef Nadarknahi împreună cu soţia

Diplomatul Uniunii Europene (UE), Catherine Ashton, a salutat decizia autorităţilor iraniene cu privire la eliberarea din închisoare a pastorului creştin evanghelic, Youcef Nadarkhani.

Purtătorul de cuvânt al lui Ashton, Michael Mann, a declarat printr-o scrisoare că Ȋnaltul Reprezentant al UE “salută eliberarea” pastorului Youcef, după ce acesta a petrecut trei ani de zile în detenţie din cauza credinţei sale.

Michael Mann a mai reamintit, de asemenea, că atât UE, cât şi Catherine Ashton au solicitat autorităţilor iraniele de nunumărate ori eliberarea pastorului din momentul în care a fost arestat.

„Înaltul Reprezentant solicită respectarea libertății de religie și credință în Iran, în conformitate cu obligațiile sale internaționale, și speră că această evoluție pozitivă va servi ca un exemplu pentru cazuri similare”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al lui Catherine Ashton.

Pastorul Nadarkhani a fost arestat acum trei ani de zile în urmă pentru credinţa sa în Isus Hristos, fiind acuzat de apostazie la adresa islamului. Cei trei ani de zile au fost sub presiune atât pentru familia sa, dar cât şi pentru mii si sute de mii de creştini din întreaga lume care s-au rugat pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu, şi ca un răspuns la rugăciunile credincioşilor din întreaga lume, pastorul Youcef Nadarkhani a fost eliberat din închisoare pe data de 8 septembrie 2012.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button