AdolescentiDevotionaleEditoriale

A te baza pe cine nu trebuie…

indexAsta înseamnă să îţi pui încrederea, nădeajdea, speranţele și visele în ceva care se poate împlini; care e real, dar care te poate dezamăgi extrem de profund. De ce? Pentru că dorinţele sau visele pe care le ai nu sunt acelea pe care îţi poţi baza viaţa și existenţa. Acestea nu se împlinesc ușor, și trebuie să te lupţi și să aspiri uneori prea mult, dar fără sa ai o sursă permanentă de putere și putând fi dărâmat și dezamăgit la orice mică ‘ploaie a încercărilor’.

Unii dintre voi deja știţi bine la ce mă refer.. e vorba de relaţiile de cuplu care nu pun prioritar pe Dumnezeu în toate deciziile lor. Oameni care se plac mult, si aspiră să fie împreună nebazându-se pe puterea lui Dumnezeu, ci luptându-se mereu cu propriile gânduri, propriile sentimente rănite sau exaltate. Nu vei reuși niciodată să-ţi împlinești complet visul dacă nu te bazezi pe o Stâncă, dacă nu ai o propta care nu se schimbe niciodata, care mereu a fost lângă tine și te-a vegheat de aproape când tu nici măcar nu-L observai..

Poate încerci să te ascunzi și să te scuzi spunând că ceea ce simţi pentru celălalt e ceea ce te ţine în viaţă: nimic mai fals! Dacă nu dorea Dumnezeu, nici măcar nu va știaţi. Dacă nu îngăduia El să aveţi sentimentele actuale, pe ce te bazai acum? Pe nimic? Unde îţi era pasiunea și dorinţa ta? Puteai fi fericit și fără această persoană la fel de mult sau chiar chiar mai mult decât esti acum. Simţi dezamăgire și frustare pentru nu știi ce se poate întâmpla în viitor cu niciunul din voi. Tot ce simţiţi e că vreţi să fiţi împreună și parcă nimic mai mult!

Crezi că fără Dumnezeu prioritar în relaţia voastră veţi putea fi cu adevărat fericiţi? Crezi că după ce va veţi putea fi mai aproape toate frustarile se vor opri și veţi putea fi “fericiţi până la adânci bătrâneţi”? Încercări mereu vor mai veni, și poate mult mai mari decât aveţi acum. Fiecare dintre voi trebuie să fie ancorat tare în Scripură, să aveţi o credinţă puternică, știind că prin tot ceea ce Dumnezeu îngăduie să treceţi vrea să vă facă mai puternici, vrea să vă crească și vrea să vă puneţi ÎN PRIMUL RÂND credinţa în El și să vă hraniti ÎN PRIMUL RÂND cu Dragostea Lui fără margini.

Acum intelegi suflete, de ce te zbati atat de tare? Singura ta implinire este Dumnezeu, si nu un alt om. Doar Dumnezeu iti poate da cu adevarat TOT ce iti doreste inima, absolut TOT ce ISI DORESTE, ASIPRA ea. Dar nu uita: „Domnul sa-ti fie desfatarea”!! El este Cel la care trebuie sa speri, El este Cel care te poate linisti si iti poate umple sufletul care se zbate acum, cu pace!

„Dumnezeu sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce iti doreste inima!”(PS 37:4)

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button