ExternePersecutiiStiri

Uzbekistan: Raid, bătaie, distrugerea literaturii- dar amendă anulată

Potrivit comunicatului de presă, poliţia a percheziţionat în Tashkent casa unei mamei ruse ortodoxe, Valentina Pleshakova, şi fiica sa cu handicap, Natalya, sechestrând literatura religioasă a acestora şi bătând-o pe Natalia, dezvăluie Forum 18 News Service.

Ofiţerii de la sediul de poliţie au presat-o pe Natalya să adopte islamul. Eliberate în primele ore din dimineaţa următoare, acestea au fost amendate sever mai târziu, în decursul zilei, iar literatura confiscată a fost distrusă.

După intervenţia liderului Bisericii Ortodoxe Ruse din Uzbekistan, Mitropolitul Vikenty, amenda a fost schimbată într-un avertisment oficial în recurs. Nicio carte nu a fost returnată. Un site susţinut de guvern le-a atacat pe ele şi pe o altă creştină pe care mitropolitul le-a apărat, Muhabbat Mamatkulova.

Christian Telegraph

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button