BisericaDevotionale

Ce este credinţa? (2)

” Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce Îl caută.” Evrei 11:6

Peste golful dintre timp şi eternitate este întins „cablul” mântuirii. El nu s-a rupt niciodată.  Isus Hristos este singurul care poate merge pe El. Poate ai auzit multe lucruri despre Mântuitorul şi, ca omul din întâmplarea din ” Ce este credinţa? (1) ” , crezi că Isus te poate trece de partea cealaltă. Dar El nu te poate duce până nu faci pasul hotărâtor de a te încrede în El cu totul. Tu poate crezi, dar trebuie să te încredinţezi în braţele Mântuitorului. Cineva poate să ştie că Dumnezeu există, şi totuşi să nu-L cunoască. Poate să ştie că Isus a murit pe crucea de la Golgota, dar să nu fie mântuit.

Din Evanghelie învăţăm că Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit pe pământ, a suferit şi a murit pentru ispăşirea păcatelor. Oricine crede în El are ispăşirea păcatelor sale, pentru că sângele lui Isus curăţeşte orice păcat. O astfel de credinţă este o încredere şi o încredinţare în adevărul cuvintelor Scripturii. Fără o astfel de credinţă reală nu putem fi plăcuţi lui Dumnezeu. O astfel de credinţă sinceră în lucrarea Mântuitorului schimbă sensul vieţii omului şi îi dă direcţia  spre ascultarea de cuvintele dătătoare de pocăinţă, pace, bucurie, nădejde şi sigurantă.

Haideţi să fim oameni credincioşi cu adevărat!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button