Articole

Îţi garantez o viaţă sigură!

Ce te determina pe tine sa lupti in viata aceasta? Care este tinta inspre care alergi? Care sunt virtutile, valorile si principiile care stau la baza vietii tale? Ajungi intr’un moment in viata, in care te intrebi “Si acum, ce trebuie sa fac?” Ai vrea parca altii sa raspunda in locul tau, si sa’ti dea siguranta ca alegerea pe care te sfatuiesc sa o faci garanteaza castigul bataliei. Ofertele par interesante, dar ziua de maine nu’ti garanteaza nimic din ce iti propui tu sa faci. In viata nu ai mare siguranta daca te bazezi pe spusele oamenilor, pe ofertele pe care ti le pune societatea la picioare, deoarece nimic nu e sigur. In visele noastre ne vedem undeva sus, intr’un loc unde suntem complet in siguranta, fericiti si fara nicio problema. Insa coborand de pe norisori, cu picioarele pe pamant, am realiza ca nimic, dar absolut nimic nu ne garanteaza siguranta. Orice ne propunem sa facem, nu reusim sa ducem pana la capat fara macar sa’ntalnim vreun obstacol. Dar visam. Multi ne fac sa visam! Care mai de care isi inalta pancartele unde scriu cu litere mari si bine ingrosate “ITI GARANTAM CA OFERTA NOASTRA ESTE CEA MAI BUNA!” Tentant, asa’i?

Tu ce iti doresti? Ce ai vrea sa faci in viata asta si sa lasi bun in urma ta? In cine te increzi? Principiile si logica ta corespund cu cele ale societatii sau cu ale lui Dumnezeu? Care iti garanteaza mai multa siguranta? Stii, de multe ori, o strada care pare nesigura in ochii societatii, in ochii lui Dumnezeu poate fi strada cea mai sigura. Oamenii se bazeaza pe intelepciunea lor, insa noi trebuie sa ne bazam pe credinta ca avem un Dumnezeu intelept! El iti ofera siguranta ca vei castiga batalia. Crezi? Poate ca ceea ce iti propune Dumnezeu, initial nu te face sa vezi beneficiile pe care le’ai putea avea de pe urma propunerii Lui, nu, El nu doreste sa iti arate, ci te indeamna sa crezi, ca mai apoi sa’ti arate. Deseori Dumnezeu nu’ti arata planul Sau cu privire la viata ta, pentru ca pur si simplu ai rade, nu ai putea pricepe nimic. El are modul Lui de a interveni, si de cele mai multe ori, cel mai neobisnuit posibil. Viitorul care iti sta in fata nu’ti garanteaza nimic, daca alegi sa te increzi in principiile societatii, dar daca alegi sa te increzi in intelepciunea lui Dumnezeu, s’ar putea sa fii uimit la cat de minunat poate fi acest viitor al vietii tale.

Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.”(Proverbe 3:5,6)

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button