Articole

Retrospectiva anului 2022

Cu bucurie, tristețe, biruință sau dezamăgire, privim neputincioși la anul 2022, anul care tocmai este pe cale să treacă atât de repede cu aceeași viteză cum a venit.

Nu putem afirma sau nega faptul că, într-un fel sau altul, 2022 a adus în viața multora dintre noi fie câte o ștampilă ce ne-a însemnat, ne-a bucurat, fie câte vreo deznădejde, descurajare, poate chiar suferință. Sunt conștient de multele decizii mondiale, naționale și internaționale care au modificat drastic cursul anului 2022, dar nu descurajăm în a crede, căci, cu fiecare an trecut, viața fiecăruia dintre noi este mai aproape de revederea cu Mântuitorul nostru, Isus Hristos. Trecutul, anul 2022, să-l lăsăm în urmă cu bune și rele, pentru a privi cu speranța că anul 2023 va fi un an în care ne vom apropia mai mult de Dumnezeu, pentru a fi mai pregătiți pentru reîntâlnirea cu Dumnezeul nostru.

Vă îndemn pe toți, împreună, să Îl slujim mai mult pe Dumnezeu, să ne implicăm mai mult în misiunea de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu, pentru ca misiunea noastră personală a fiecăruia să aducă, în anul 2023, un an de biruință pentru toți.

La mulți ani binecuvântați, creștine!

Silviu Firulete

Gânduri la final de an. Fiecare sfârșit de an ne motivează la analiză interioară, la o gândire retrospectivă în care evaluăm dacă am realizat ce ne-am propus. Orice lucru îți propui, nu-l lăsa doar într-un colț al minții, ci roagă-te constant pentru împlinirea sa, la vremea hotărâtă și îngăduită de Dumnezeu.

Tot ce am făcut cu gândul la Dumnezeu a rămas. Tot ce am primit de la El a fost bun. Este loc de schimbare. Este loc de un nou început. Este loc de decizii înțelepte și pentru viața noastră. Orice lucru este frumos când începe și se termină cu Dumnezeu… 2023 poate fi un an dificil în anumite aspecte, dar mergem înainte cu credința că Dumnezeu va fi cu noi și ne va conduce prin orice împrejurare. Dumnezeu să vă călăuzească fiecare pas în ascultare de voia Sa și în 2023!

Simona Mihăescu

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button