Promotii

Revista „Orizonturi Eterne” – lichidare de stoc

Realizăm lichidarea stocului de reviste „Orizonturi eterne” la prețuri cu totul speciale! Dacă până acum revista „Orizonturi eterne” se oferea în schimbul sumei de 5 LEI, prin realizarea lichidării stocului vă oferim revista la prețul de doar 3,49 LEI.

1. Pentru comezi care conțin cel puțin 7 exemplare ale revistei „Orizonturi eterne”, transportul este GRATUIT oriunde pe teritoriul României!

2. Pentru comenzi care conțin cel puțin 14 exemplare ale revistei „Orizonturi eterne”, pe lângă transportul GRATUIT, primiți din partea revistei O CARTE CADOU!

3. Comanda poate fi făcută acum și printr-un sms la numărul de telefon: 0741.756.370, sms care să conțină numele și prenumele destinatarului, adresa poștală completă, codul poștal, oraș, județ, țara.

4. Comanda poate fi făcută acum și printr-un comentariu lăsat mai jos pe această pagină, comentariu care să conțină numele și prenumele destinatarului, adresa poștală completă, codul poștal, oraș, județ, țara. Comentariul nu va apărea public, ci va fi văzut doar de cei din echipa revistei „Orizonturi eterne”!

Puteți realiza chiar acum comanda printr-un e-mail la adresa: [email protected] sau la numărul de telefon 0741.756.370.

Realizăm această LICHIDARE DE STOC cu speranța că astfel vom putea acoperi datoriile tipografice rămase neacoperite până în prezent. Dacă consideri benefică tipărirea unei reviste în mediul evanghelic, și Dumnezeu îți pune pe inimă să susții această lucrare, poți oferi o donație în acest sens.

Plata revistelor sau donația se poate face prin depunerea sumei în contul:

Banca BRD – Groupe Societe Generale

Titular de cont: Varasciuc Andrei

Cont RON: RO19BRDE340SV27550633400

Dacă ești din Municipiul Suceava sau în apopierea acestuia, comanda se va putea efectua în mod direct, iar dacă ești în afara acestei zone, se vor adăuga costurile poștale.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button