Blogul lui Jaerock Lee: Ce trebuie să fac?

0
200

L-am recunoscut pe Dumnezeu în toate lucrurile, şi întotdeauna am găsit bucurie în a-L întreba cu privire la voia Sa şi a o asculta. În timp ce citeam Biblia, am fost foarte mult atins când David s-a bazat pe Dumnezeu în toate lucrurile.

“După aceea, David a întrebat pe Domnul: “Să mă sui în vreuna din cetăţile lui Iuda?” Domnul i-a răspuns: “Suie-te”. David a zis: “Unde să mă sui?” Şi Domnul a răspuns: “La Hebron” (2 Samuel 2:1).

 David a întrebat pe Domnul: “Să mă sui împotriva filistenilor? Îi vei da în mâinile mele?” Şi Domnul a zis lui David: “Suite-te, căci voi da pe filisteni în mâinile tale” (2 Samuel 5:19).

David L-a întrebat pe Dumnezeu în toate lucrurile, chiar şi în cele mai mici lucruri. Precum un copilaş care îşi întreabă părinţii ce să facă, David a întrebat şi a fost călăuzit de Dumnezeu. Când David L-a întrebat pe Dumnezeu, El i-a spus ce să facă de fiecare dată, ca un tată generos. Eu, de asemenea, am cerut voia lui Dumnezeu în orice lucru, iar Dumnezeu m-a lăsat să aud clar vocea Duhului Sfânt.

de Jaerock Lee, Christian Telegraph

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.