Editoriale

Aminteşte-ţi în Vinerea Mare…

Când Isus a murit pe cruce, totul s-a întunecat în jur. Pământul s-a cutremurat violent şi perdeaua din Templu s-a rupt în două. Acest eveniment avea să schimbe radical cursul istoriei! Da… lumea a fost “scuturată” fizic, dar marele câştig este la nivel spiritual, unde totul s-a schimbat! Când perdeaua ce despărţea locul sfânt de locul preasfânt s-a despicat, Dumnezeu ne-a transmis că de acum, omul de rând are acces direct în cel mai sfânt loc posibil! Moartea şi învierea lui Isus Hristos ne-au deschis uşa să putem comunica direct cu Dumnezeu.

Tu ai nevoie de un mic cutremur în viaţa ta? Te-ai săturat de aceleaşi lucruri cu care te confrunţi zi de zi? Continui oare să te comporţi la fel aşteptând rezultate diferite? Acum în Vinerea Mare, ridică-ţi ochii de la lucrurile fizice şi aţinteşte-ţi privirea spre cele spirituale. Dacă încă nu l-ai chemat pe Isus în inima şi în viaţa ta, de ce să nu o faci astăzi? El poate face acel cutremur de care ai nevoie! Viaţa ta se poate schimba! Totul depinde de Tine! Nu trebuie să faci multe… E nevoie de o decizie doar. Spune-I lui Isus în cele mai simple cuvinte să vină în viaţa ta şi să-ţi demonstreze puterea lui de a “mişca” lucrurile! Asta o să-ţi aducă rezultate total diferite! Rutina, lipsa de împlinere, insatisfacţia, sentimentul de non-sens al lucrurilor… toate pot fi scuturate! Cheamă-L!

Dacă deja îl ai pe Isus ca Salvator, poate este ceva în inima ta pentru care simţi că trebuie să-ţi ceri iertare. El este accesibil, pregătit şi te aşteaptă; vrea să îţi ofere Libertatea după care tânjeşti! Vorbeşte cu El, spune-I ce simţi şi nu uita să Îi mulţumeşti pentru ce a făcut. Primeşte Libertatea pe care a câştigat-o pentru tine prin Jertfă. Bucuria este mai dulce decât orice ciocolată-iepuraş pe care o poţi primi de Paşte!

Neluţu Mureşan

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button