Stiri

Video: Comandă o carte creştină şi ajută-l pe Ion să meargă din nou!

Cum crezi ca ar fi viata ta fara maini si fara picioare? Poate nici nu vrei sa te gandesti si sa iti imaginezi! Nici Ion nu credea ca va ajunge fara maini si fara picioare. In urma cu 9 ani, nea Ion lucra pe un TAF in padure, in zona Bozovici, judetul Caras-Severin. Intr-o zi  de iarna, in timp de cobora muntele cu lemnul, TAF-ul a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. Ion a fost aruncat afara din TAF,  iar utilajul a cazut peste el, retezandu-i ambele picioare si ambele maini. Un coleg care se afla cu el in utilaj, tata a 9 copii, a murit pe loc. Dupa ce a iesit din spital, Ion nu avea unde sa locuiasca. De cativa ani locuieste intr-o casa parasita din padure, in Muntii Aninei. Cea mai apropiata localitate de el este localitatea Bozovici, la 15 km. Nu are curent electric, semnal la telefon, etc. Acum este in carucior. Fostii colegi si cunoscuti de la locul de munca trec zilnic cu TAF-urile pe langa casa lui aducandu-i mancare, lemne, etc.

Pentru ca nu avea pe nimeni care sa il ajute, abia acum, dupa 9 ani, are pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este sa aiba doua proteze ca sa se poata deplasa. Cu pensia lui, isi va putea inchiria o casa intr-un sat, si astfel viata lui sa reintre in normal. Dar protezele costa aproximativ 3000 de euro (inclus aici si transportul, cazarea la spital, alte cheltuieli). Asociatia noastra s-a implicat de mai multe ori in viata lui Ion, insa pana in acest moment, nu am reusit sa strangem suma necesara pentru achizitionarea protezelor.
De aceea, facem un apel la toti fratii crestini din tara si din strainatate sa il ajute pe Ion, pentru ca impreuna sa ii schimbam viata. Ȋl puteti ajuta pe Nea Ion, PRIN ORICE COMANDA DE CARTE CRESTINA de la Libraria Maranatha.
Orice comanda de carte crestina de la Libraria Maranatha devine, in mod indirect, un ajutor pentru nea Ion. Speram ca, prin vanzarea de carti crestine si donatiile care se vor strange la asociatie, sa putem cat mai repede sa ii achizitionam protezele pentru ambele picioare.
Va multumim anticipat ca veti comanda orice carte crestina de la Libraria Maranatha pentru a-l ajuta pe nea Ion.

Libraria Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button