ExterneStiri

Autobuzul Olimpic al Laudei, aclamat printre străzile englezilor

Autobuzul Laudei croindu-şi drum pe Strada OxfordAtmosfera a fost “electrică” atunci când Autobuzul Laudei a rulat prin Londra săptămâna trecută, declară unul dintre oamenii din spatele proiectului istoric.

Plafonul deschis al autobuzului supraetajat a părăsit Land’s End în 19 mai şi a traversat ţara în faţa torţei olimpice.

Autobuzul a călătorit mai mult de 8.500 de mile prin Anglia, Scoţia şi Wales. A fost gazda a peste o sută de muzicieni şi cântăreţi care au umplut aerul cu muzica creştină.

Interpreţii i-au inclus pe White River Gospel Choir, care au cântat în turneul din Cornwall, precum şi o formaţie de percuţie, care au cântat între Birmingham şi Leicester.

Aproximativ 1 milion de oameni au văzut Autobuzul Laudei de-a lungul călătoriei sale de 65 de zile.

The Praise Bus (Autobuzul Laudei) a fost planul membrilor Bisericii Metodiste „Escalls”, de lângă Land’s End.

Cristine Bonfield, membră a Bisericii „Escalls”, a coordonat proiectul. Ea a spus: “Atmosfera din Londra era electrică; era absolut uimitor. Oamenii dansau pe stradă- chiar şi ofiţerii de poliţie erau mişcaţi de muzică. A fost aşa de distractiv.”

 “Am avut nişte muzicieni fantastici care au cântat pe ultima sută de metri, inclusiv o formaţie braziliană. Unii dintre muzicanţi au spus că a se afla pe drum a fost o experienţă care le-a schimbat viaţa. Mii de oameni au fotografiat autobuzul în timp ce acesta rula de-a lungul ţării.”

Cântăreţii au fost conduşi de Allison Humphries. Ea a spus: “Muzicanţii au venit din diferite biserici, şi a fost interesant să vezi cum au interacţionat unul cu celălalt. Dar lucrul cel mai grozav a fost reacţia mulţimilor. Toţi s-au bucurat de autobuz.”

Mulţimile uriaşe care s-au adunat să vadă torţa Olimpică au inclus şi mulţi copii de la şcoală.

Ea a adăugat: “Reacţia copiilor a fost contagioasă. Aş face acelaşi lucru din nou şi din nou, şi aceasta se întâmplă după ce am fost pe autobuz timp de 65 de zile.”

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button