Editoriale

Eu ştiu unde poţi găsi adevărata fericire!

Fac parte din generaţia de tineri ai acestui secol. O generaţie condamnată la distrugere, arătată şi criticată de toţi. Au ajuns la o limită din cauza disperării, din cauza publicităţii din ziua de azi, din cauza păcatului. Ȋşi murdăresc zi de zi hainele ce-au fost cândva albe, îşi pângăresc trupul, care este Templul Sfânt al lui Dumnezeu, nu ştiu ce-i bine, ce-i rău. Aleargă haotici prin lume şi gustă din fiecare prăjiturică frumos ornată, apetisantă, dar înveninată cu păcat. Barurile, discotecile sunt locurile unde tinerii noştri caută fericirea. Acolo muzica este la maximum, iar dansul luminilor, gustul tare al băuturilor şi esenta drogurilor le alungă tristeţea, problemele de acasă, starea de singurătate, vinovăţia de păcat… însă doar pentru câteva ore. Se aruncă în valurile ispitelor ce-i poartă lin-lin, dar care îi izbeşte de un zid puternic, sfărâmându-i în mii de bucăţele. Se trezesc dimineaţa mai dărâmaţi ca oricând, mai nefericiţi, mai îndureraţi, mai goi ca niciodată. Nu caută decât atenţie, un suflet care să-i iubească, să-i înţeleagă, să-i accepte. Dacă îi întrebi de ce fac lucrurile pe care le fac, îţi vor spune că aşa fac toţi, că aşa este lumea, că sunt la modă.

Dumnezeu priveşte în fiecare zi către aceşti tineri, şi se întristează. Ei caută iubirea adevărată, sinceră, curată, desăvârşită, neştiind că o pot găsi doar la Tatăl din ceruri. Aceşti tineri au nevoie de Dumnezeu, au nevoie să le fie dat jos voalul acela negru care le ascunde adevărul din faţa ochilor, şi care-i ţine sclavi în lumea aceasta păcătoasă.

Ȋntreabă-i dacă sunt fericiţi, dacă au găsit adevărata fericire. Ȋţi vor răspunde că nu. Spune-le că tu ştii unde o pot găsi, că nu este prea departe de ei. Invită-i la întâlnire cu Domnul Isus. Poate te vor refuza la început, dar convinge-i, spune-le că nu vor pierde nimic mai mult decât au pierdut deja. Trebuie doar să vină într-o duminică la biserică, acolo unde îi aşteaptă ADEVARATA FERICIRE… acolo, unde îi aşteaptă Dumnezeu.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button