Meditatii

Uşa spre iad

„După ce i-au scos afară, unul din ei a zis: <<Scapă-ţi viaţa; să nu te uiţi înapoi.>>” Geneza 19.17

În faţa ochilor pictorului s-a deschis un tablou grandios. În faţa falezei mării se înălţau stânci mari, bizar formate, mărturii mute ale atacului necontenit prin izbirea valurilor. După ce pictorul a privit mirat un timp tabloul, şi-a căutat o poziţie bună, pentru ca de pe una din stânci să fixeze pe pânză scena măreaţă din faţa lui. S-a aşezat pe o stâncă şi s-a adâncit în activitatea lui.

Pictorul nu a observat că valurile creşteau mereu. Câteva stânci mai mici erau deja acoperite de apă. De două ori l-au ajuns vârfurile unui val mare, dar el era prea adâncit în lucrarea lui. Deodată a observat pe faleză un bărbat care striga şi gesticula. A privit în jur şi atunci şi-a dat seama de situaţia periculoasă în care se găsea. Stânca, pe care stătea, era înconjurată de apă! Şi-a strâns repede ustensilele, a sărit de pe stâncă şi s-a grăbit spre ţărmul salvator prin apa care creştea mereu. A ajuns la salvatorul lui şi acesta i-a spus că locul acela periculos este numit „uşa spre iad“, deoarece câţiva oameni neatenţi au fost surprinşi acolo de valuri şi s-au înecat.

Nu le merge oare la fel multora care, din cauza obligaţiilor zilnice şi a multor preocupări ale vieţii, nu observă că se află, să spunem aşa, în faţa uşii iadului? Să ne lăsăm atenţionaţi până nu este prea târziu!

Sămânţa Bună, GBV România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button