Meditatii

Să nu furi!

Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri.” Evrei 4.12

Cele 10 porunci

Un predicator din Anglia predicase într-un sat. În drum spre casă a fost atacat seara într-un loc întunecos de un hoţ, care i-a pus un pistol la piept şi i-a cerut toţi banii. Fără împotrivire, predicatorul i-a dat ceasul şi portmoneul şi i-a permis hoţului să caute în toate buzunarele. În buzunarul de la pieptul vestonului, hoţul găsi mai multe hârtii, pe care le luă în speranţa că sunt hârtii de valoare. Întristat, predicatorul se întoarse acasă. După un timp a fost vizitat de un bărbat îmbrăcat cumsecade, şi acesta l-a întrebat dacă el este predicatorul care a fost atacat într-o seară şi căruia i-au fost furate mai multe lucruri. Când predicatorul a răspuns afirmativ, bărbatul a spus: „Eu sunt hoţul!“ şi a pus pe masă ceasul şi portmoneul. „Printre hârtiile furate s-a găsit şi o predică despre cuvintele: «Să nu furi». Am citit-o, şi ea a devenit sabia care mi-a străpuns sufletul şi care m-a urmărit până când am căzut în genunchi şi am recunoscut în faţa Domnului Isus vina mea şi am devenit un om nou. Acum am o slujbă cinstită şi îmi câştig astfel existenţa“, a relatat fostul hoţ.

Chiar dacă nu eşti un hoţ, conform Cuvântului lui Dumnezeu eşti un păcătos şi trebuie să fii mântuit. Citeşte Cuvântul cel viu al lui Dumnezeu, pentru a se dovedi viu şi lucrător şi în viaţa ta spre mântuirea ta veşnică.

Sămânţa Bună, GBV Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button