Editoriale

Socializarea şi dorul de cer

Într-o societate care a atins apogeul progresului, al tehnicii, ne simţim atât de bine, încât uităm că, în realitate, noi nu aparţinem acestei lumi. Lumea a pus stăpânire pe noi treptat, iar actualul stil de viaţă ne face să fim mulţumiţi cu starea sufletului.

Mai mult ca niciodată, socializarea dă rezultate grozave. Am ajuns să trăim tot mai mult într-o lume virtuală, în care totul pare roz. Şi totuşi… în mijlocul satisfacţiei noastre uităm un lucru important: mântuirea şi dorul de cer. Oare cât de mult mai tânjeşte inima după Dumnezeu? Petrecem mai mult timp pe reţelele de socializare decât citind Biblia şi având timp de părtăşie? Un mic calcul privind timpul nostru liber va aduce la iveală realitatea. Şi, poate, cu multă groază, vom constata că avem mari probleme cu starea spirituală. Însă… nu comunicarea cu cei din jur e un păcat în sine, ci modul în care ne organizăm timpul.

Dragi creştini, haideţi să ne legăm inima de cer, şi să preţuim timpul pe care El ni l-a dat.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button