Devotionale

Darul lui Dumnezeu

Scriitorul şi filosoful francez Voltaire n-a crezut în Dumnezeu, dar dorea viaţa. El i-a promis medicului său sume mari de bani, numai să-i prelungească viaţa. Dar acest lucru a fost imposibil.

Oamenii doresc viaţa, dar nu este în puterea omului să dea sau să prelungească viaţa. Ştiinţa şi tehnica au adus multe îmbunătăţiri pentru viaţă, dar au adus şi multe rele. Tehnica a produs automobilul, excelent mijloc de transport, dar automobilul face zeci de mii de victime. Dacă ne gândim la armele nucleare şi bacteriologice născocite de oamenii de ştiinţă pentru a distruge omenirea în masă, tabloul acestor realizări este foarte sumbru.

Într-o lume care geme sub spectrul fricii şi al morţii, şi priveşte îngrozită la ceea ce poate aduce ziua de mâine, într-o lume care doreşte viaţa, dar care a fost înşelată în realizările ei, promisiunea vieţii veşnice este o adevărată veste bună. Ea corespunde celei mai arzătoare nevoi a omului. Păcatul a adus moartea în lume. Păcatul este ca un microb care distruge viaţa. Însă, Isus Hristos a venit  în lumea noastră ca să nimicească lucrările păcatului, al cărui autor este diavolul.

Cititorule, dacă doreşti viaţa veşnică, o poţi avea! Ea este darul lui Dumnzeu pentru oricine Îl acceptă pe Fiul Său ca Mântuitor.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button