ExterneStiri

Pasageri „recunoscători lui Dumnezeu” după ce au supraviețuit TOȚI prăbușirii brutale a aeronavei Aeromexico

Pasagerii Îl laudă pe Dumnezeu după ce marți au supraviețuit, în mod miraculos, unui groaznic accident de avion în statul mexican Durango. Toți cei 103 pasageri și echipajul de la bordul aeronavei Aeromexico au supraviețuit accidentului, însă 97 dintre ei au fost răniți atunci când aceasta s-a prăbușit, la scurt timp după decolare.

Guvernatorul de stat, Jose Rosas Aispuro, a spus că o rafală puternică de vânt a lovit avionul imediat după ce a decolat, făcându-l să se prăbușească. Aripa stângă a șters pământul, înainte ca ambele motoare să se desprindă și fuselajul să se prăbușească la pământ.

Incredibil, majoritatea pasagerilor au putut să scape din avionul lovit, înainte să ia foc. Pasagera Jackeline Flores își amintește de momentul în care ea și ceilalți pasageri au fugit prin fum și flăcări la loc sigur. „O fetiță care a părăsit avionul plângea pentru că avea picioarele arse”, spunea ea, înainte de a adăuga că s-a simțit „binecuvântată și recunoscătoare lui Dumnezeu” pentru că au supraviețuit cu toții.

„Al doilea impact a fost cu mult mai puternic. Atunci am sărit și mi-am lovit capul de tavan”, a declarat un alt supraviețuitor, rezident al Annabel Estrada, pentru CNN. ”După al doilea impact, am văzut flăcări în cabina din fața mea.”

„A fost foarte, foarte urât”, a declarat Lorenzo Nunez, un american care a fugit din avion cu cei doi fii și soția. „A ars în câteva secunde”, a spus el reporterilor, potrivit Independent.

Andres Conesa, directorul executiv al Aeromexico, a declarat: ”Inimile noastre sunt îndreptate spre cei afectați și familiile lor. Suntem profund întristați de acest incident și am vrea să îi asigurăm pe toți că Group Aeromexico oferă sprijinul, gândurile și rugăciunile lor celor afectați și familiilor lor. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta pe ei și familiile lor.”

Patruzeci și nouă de persoane au fost spitalizate în urma accidentului, inclusiv pilotul și un pasager care se află în prezent în „stare critică, dar stabilă”, potrivit lui Aispuro. ABC7 a raportat că un preot din zona Chicago se afla și el la bord, iar acum este tratat la spital. Părintele Esequiel Sanchez, al Altarului Fecioarei de la Guadalupe din nord-vestul suburbiei Des Plaines, are un braț rupt în urma accidentului.

Arhiepiscopia de la Chicago a lansat o declarație care spunea: „Arhiepiscopia de la Chicago a aflat că domnul rev. Esequiel Sanchez, preot al bisericii Altarului Fecioarei de la Guadalupe, a fost la bordul aeronavei Aeromexico, care s-a prăbușit în statul mexican Durango marți, 31 iulie 2018. A suferit câteva răni, dar suntem recunoscători să aflăm că este ager și că rezistă. Ne rugăm pentru fr. Sanchez și pentru toți cei afectați de acest accident de avion.”

Un lucru este sigur, Sanchez are un întreg grup de sprijin în rugăciune în timpul recuperării sale din încercarea traumatizantă. „Lăsați-mă să vă spun ceva, duminică se vor ruga foarte mulți oameni pentru vindecare,” a declarat enoriașul Alberto Espinoza. Un alt membru al bisericii sale, Karina Ramirez, a spus că preotul are o „energie bună”. „Când ești în preajma lui zâmbești mereu, el îți dorește întotdeauna ce este mai bun”, a adăugat ea.

Când privești la avariile produse de impact, este absolut incredibil că nimeni nu a fost omorât. Rugați-vă pentru toți cei implicați, ca să se recupereze cât mai curând!

Tradus de la: faithwire.com

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button