Stiri

Voluntariat în proiecte sociale

Misiunea Slujire Crestina cauta voluntari care sa ne ajute la promovarea proiectelor si cazurilor noastre umanitare in mediul online din Romania. Cautam persoane dornice sa ii ajute pe cei in nevoie sau pentru salvarea de vieti omenesti prin mediatizarea acestor cazuri in mediul online. Cautam persoane serioase, responsabile si cu bune cunostinte de internet. Promovarea se va face pe bloguri, forumuri, prin materiale video, directoare web, directoare de articole, retele de socializare, etc. Munca depusa va fi de maxim 1-2 ore pe zi, de acasa.  Daca esti interesat/a de acest mod de voluntariat te rugam sa ne contactezi la adresa de email: [email protected] sau telefon: 0766 365 833, ori 0749 402 098.

Poti opta sa te implici in promovarea proiectelor noastre in modalitatile prezentate mai jos:

1. Creare de articole – poti crea articole despre Speranta pentru Romania si proiectele/cazurile umanitare. De obicei articolele vor fi create pe baza unor cuvinte-cheie: caritate, ajutor umanitar, binefacere, etc.
2. Creeaza conturi in directoarele de articole din mediul online romanesc – va trebui sa indentifici directoarele de articole in care putem sa postam articolele/proiectele/cazurile noastre umanitare.
3. Conturi pe forumuri – indentifica formuri in care putem posta si promova cazurile umanitare. Vei crea conturi si vei posta cazurile umanitare.
4. Conturi pe site-urile de anunturi – vei indentifica site-urile de anunturi si vei crea conturi pentru a posta anunturile/proiectele/cazurile umanitare.
5. Postare articole pe bloguri – vei indentifica si vei cere permisiunea de a posta articole/cazuri umanitare pe diferite bloguri.
6. Cerere postare pe diferite site-uri cu page rank mare – vei indentifica si vei cere permisiunea de a posta articole/cazuri umanitare pe diferite site-uri bine cotate ca si trafic.
7. Inscriere in directoare romanesti – vei indentifica directoarele romanesti unde Speranta pentru Romania nu este inscrisa si vei inscrie site-ul nostru.
8. Inscriere in directoare straine – vei indentifica directoare straine in care sa inscrii site-ul nostru.
9. Inscriere in retelele de socializare – vei indentifica si vei inscrie site-ul nostru in retelele de socializare.
10. Creare de bloguri de profil – daca cunosti wordpress sau blogging poti crea bloguri pe care sa scrii articole, sa postezi cazurile noastre umanitare. Blogurile vor fi denumite dupa cuvinte-cheie: caritate, binefacere, ajutor umanitar, etc.
11. Publicarea de articole/proiecte/cazuri umanitare pe site-uri regionale. Vei indentifica site-uri regionale/judetene pe care sa promovezi actiunile noastre.
12. Promovare video – vei incarca materialele noastre video pe diferite site-uri de gen youtube.com.

Daca esti interesat de una din modalitatile de mai sus si doresti sa ne ajuti, nu ezita sa ne contactezi. Si tu poti participa in acest fel, in mod indirect, la schimbarea sau salvarea unei vieti.

Echipa Misiunea Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro
Email: [email protected]
Telefon: 0766365833 sau 0749402098

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button