ArticoleDevotionale

Adio, materialism!

Îngerul lui Dumnezeu îi cheamă pe oameni la o nouă închinare –„Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi-I slavă”. (Apocalipsa 14:7)
Într-o epocă în care ştiinţa nu este doar rege, dar devine rapid un zeu, când omul îşi slăveşte semenii şi lucrul mâinilor sale, Dumnezeu ne trage în sus cu putere.
„Daţi slavă lui Dumnezeu!” „Temeţi-vă de El!” Când în mod aparent secularismul şi materialismul domină, când Dumnezeu începe să fie împins cu repeziciune pe locul al doilea, când prea mulţi nu se tem nici de Dumnezeu, nici de diavol, nici de om, Dumnezeu trimite solii Săi pentru a ne schimba starea, drumul pe care mergem.
Această chemare înapoi la Dumnezeu este solia care îi va pregăti pe cei care răspund la evenimente traumatice şi colosale din ultimul timp şi la a doua venire a lui Hristos. Noi trebuie să ne închinăm Lui. Nu trebuie să ne mai închinăm la noi înşine, la oameni, la ceea ce a făcut omul.
Noi trebuie să ne închinăm Celui ce a făcut cerurile şi pământul. Dumnezeu ne cheamă înapoi la El pentru ca noi să fim pregătiţi când se va întoarce Fiul Său.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button