ArticoleEditoriale

Bunătatea lui Dumnezeu

„Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri, şi credincioşia Ta până la nori.” Psalmul 36: 5

Cred că fiecare dintre noi ştie de bunătatea şi dragostea pe care Dumnezeu o revarsă faţă de noi în fiecare zi. Dar oare suntem cu adevărat conştienţi de acest lucru?

Dumnezeu se îndură de noi, încă de când ne ridicăm dimineaţa din pat şi până seara târziu.

Bunătatea şi dragostea Lui pentru noi se observă şi din depărtări. Poate stai şi te întrebi ce a făcut Dumnezeu pentru tine, oare ?

Dumnezeu Şi-a dat singurul Fiu să moară pentru păcatele tale, şi nu pentru că ai merita, ci pentru că prin moartea Lui Isus ţi-a dovedit dragostea Lui.

Dumnezeu ţi-a dat şansă la mântuire. Ştiai că nu oricine are acestă şansă, ci numai cei aleşi? Crezi că ai măcar un merit pentru ca El să te fi ales?

Dumnezeu a poruncit astăzi inimii tale să mai bată , te-a binecuvântat cu tot ceea ce-ţi trebuie.  Încă te mai întrebi ce a făcut El pentru tine?

Uită-te atent la fiecare pas pe care l-ai făcut în viaţa ta şi spune-mi, ai fost măcar o dată singur?  Eu cred că nu, cred că Dumnezeu a fost mereu lângă tine şi ţi-a dăruit din dragostea şi bunătatea Lui mai mult decât meritai.  De aceea, astăzi, fii mulţumitor şi încrede-te în El, căci El nu te părăseşte!

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button