Articole

Iluzionistul Alin Blaine s-a lăsat de trucuri şi s-a întors la Dumnezeu

Nu ştiam prea multe despre Alin, însă în urma zvonurilor care au început să circule în mass-media, m-am hotărât să fac câteva căutări şi să văd despre ce este vorba mai concret. Într-adevăr, Alin Blaine, fost iluzionist, s-a decis să renunţe la păcat şi să-şi predea viaţa întreagă Domnului Isus Hristos.
“Lumea crede că am înnebunit!” îşi începe Alin Blaine (28 ani) povestea convertirii. “Mi-a vorbit cineva despre Isus şi a doua zi am decis să renunţ la tot, la bani, la femei, la maşini, la faimă! Crezi că am vrut să renunţ la tot? Dar Isus când îţi vorbeşte nu poţi rămâne la fel.”
Tot ceea ce face Alin acum este să trăiască după Cuvântul lui Dumnezeu şi să le arate oamenilor cum Diavolul îi înşeală şi le fură sufletele.

De asemenea, pe site-ul personal al lui Alin Blaine găsim scris următoarele: ” Vreau să precizez că din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent în cadrul niciunei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizaţie. Memţionez acest lucru deoarece nu vreau să fiţi induşi în eroare cu redifuzarea emisiunilor fără acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau să merg la emisiuni pentru că viaţa mea s-a schimbat.

Vreau să menţionez faptul că tot ce fac în calitate de iluzionist, totul este un truc, este ceva ce poţi face şi tu, care citeşti, dar cu foarte mult antrenament.Vă întrebaţi cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil să obţin asemenea rezultate fascinante ? Nici nu vă puteţi imagina câte materiale de iluzionism există, speciale pentru fiecare număr de iluzionism şi dacă te antrenezi mult poţi obţine rezultate de excepţie.

Menţionez faptul că în toată evoluţia mea de a ajunge atât de bun, pe lângă materialele de iluzionism şi antrenament, îţi trebuie şi fler pentru a duce un truc la bun sfârşit.Tot ce vreau să vă adeveresc este că NU EXISTĂ BIOENERGIE, nu am făcut şi nu o să fac nimic cu ajutorul puterii mele sau altă putere din partea lui satan sau Dumnezeu. Trucul este o iluzie făcută cu dexteritate, antrenament şi materialele necesare …pt. levitate, ascuns, spart, mişcat diferite lucruri. Magie nu există decât pt. cei care lucrează cu spiritele lui satan, pentru că Dumnezeu nu are treabă cu aşa ceva (magie).Iluzionismul este o meserie practicată de oameni bine antrenaţi,care realizează lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensile de acest gen.

De ce vă spun lucrul acesta? Pentru că din anul 2011-luna aprilie, viata mea s-a schimbat. M-AM POCĂIT, nu mai vreau să traiesc în minciună ,nu mai vreau să lupt împotriva Domnului Isus Hristos, nu mai vreau să trăiesc departe de Dumnezeu, de aceea iertaţi-mă că pe unii chiar v-am făcut să credeţi nişte minciuni. Tot ce fac acum este doar pt. Domnul Isus Hristos, El a îndurat atâtea pentru mine (a fost bătut, chinuit, scuipat, despărţit de Rai şi, în final, TATĂL Şi-a întors faţa de la EL), pentru că mi-a luat păcatele mele, a murit datorită mie şi ţie, care citeşti, dar EL a şi înviat pentru mine şi pentru tine, pentru ca eu şi tu să trăim aşa cum EL zice, aşa cum EL vrea, aşa cum a trăit EL.

Mi-e ruşine să mă gândesc la toate lucrurile pe care le-am făcut atunci când eram despărţit de Domnul meu Isus Hristos, dar să nu uităm faptul că EL nu a murit degeaba pe cruce ,ci ca noi prin pocăinţă (să ceri iertare lui Dumnezeu pentru tot ce ai făcut şi să nu le mai faci, conştientizând că eşti un păcătos, că lupţi împotriva lui Dumnezeu cu faptele tale, că l-ai negat până acum), ca nu ai cum să intri în Împărăţia Lui decât dacă eşti un ucenic de-al Lui.

Cine este pe primul loc în inima ta, acela este idolul tău până când te vei pocăi, până când Îl vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor al vieţii tale, până când vei înceta să mai trăieşti pentru eul tău şi numai atunci EL va fi pe primul loc în tot ce faci.”

Video – mărturie publică




Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

3 Comments

  1. Slava Domnului Isus Hristos ca inca mai lucreaza duhul lui Dumneseu intre oameni,
    si a lucrat si la viata ta Alin. Domnul sa te intarasca, si te incurajezi sa faci lucrarea care tia dato Dumnezeu so faci.

  2. Domnul sa fie laudat si proslavit, iata puterea Lui a facut posibil sa fii chiar si tu salvat. Vei o marturie puternica pentru slava si puterea Lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button