Festival

Lansarea filmului “Ucideţi Adevărul”

Filmul de scurt metraj ce va fi lansat la Biserica Baptistă “Betel” din Timişoara aduce în atenţiea creştinilor valorile adevărului.
Acţiunea filmului se petrece undeva în jurul anilor 2020, unde un fost lider religios este pe urmele creştinilor pentru a distruge Adevărul, care oricum acesta nu poate fi eliminat. Creştinii sunt executaţi şi vânaţi de către cei care îi urmăresc. Filmul este gândit să dea o idee despre vremurile care vor veni cu adevărat peste creştini şi scoate în evidenţă valoarea Adevărului.

Pe lângă lansarea filmului, va avea loc şi un recital susţinut de Cătălin Ciuculescu şi Adi Gliga.

Vă amintim că la finalul evenimentului DVD-ul cu filmul de scurt metraj va putea fi achiziţionat de către doritori, iar, de asemenea, pentru cei care nu vor fi prezenţi la eveniment, DVD-ul se poate comanda şi la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0742 603 869.

Lansarea filmului va avea loc în data de 29 mai 2012 la Biserica Baptistă “Betel” din Timişoara, Str. Ady Edre, Nr. 20.

Intrarea liberă !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

2 Comments

  1. Stimate Siviu , Acesta este doar un film…(Ucideţi Adevărul )…
    – Dar an Ungaria se petrece pe viu acest film….( Ucideţi Adevărul)
    – Regizorul acestui film dacá doreste colaborare cu mine an Ungaria, eu ai pun fapte concrete cu Religile de aici ,si pot vedea pe viu Crestini de aici cum se vaneazá uni pe alti ,si ascund adevárul….
    – Deci nu m-ai trebue sá asteptám anul 2020…. deoarecean 2012 se petrec aceste lucruri
    – Dacá cineva vede mesajul meu , caut un Scriitor pentru a scrie o carte despre Crestinizmul din Ungaria ( an special o religie deosebitá care este adusá Din Romania an Ungaria ,si care se deosebeste cu totul de celelalte religi )
    – Despre aceastá religie se poate face un( Film nou adevárat ) se poate scrie o Carte ( Roman ) , si cu aceastá ocazie ai putem opri aceastá-te religi sá ascundá-Ucidá adevárul despre crestinizm.
    – Astept colaboratori
    – Domnul sá vá binecuvateze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button