BisericaDevotionale

Ce vrea Dumnezeu?

„Ei I-au zis: <<Ce să facem ca să săvârşim lucrările lui Dumnezeu?>> Isus le-a răspuns: <<Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: să credeţi în Acela, pe care L-a trimis El.>>” Ioan 6:28-29

Un misionar creştin i-a întrebat odată pe locuitorii păgâni ai unei insule îndepărtate cum poate fi mântuit un om. Un  bătrân i-a răspuns: „Suntem salvaţi când renunţăm la păcatele noastre şi ne întoarcem la Dumnezeu”. – „Într-adevăr”, a spus o femeie de vârstă mijlocie, „dar trebuie şi o inimă sinceră.” – ” Desigur”, a adăugat un al treilea, „şi multă rugăciune”. Un al patrulea a spus: „Trebuie să facem rugăciuni din toată inima.” Un altul a intervenit şi a spus: „Trebuie să împlinim toate poruncile legii.”

Astfel, după ce fiecare a contribuit cu câte  ceva, toţi simţind că au alcătuit o frumoasă mărturisire de credinţă, l-au privit pe misionar, aşteptând aprobarea lui. Dar ei n-au trezit în el decât o compătimire adâncă.

Probabil, mulţi dintre cititorii acestor rânduri gândesc ca aceşti oameni. Intenţiile lor au fost sincere şi bune. Însă mântuirea din păcat şi moarte se face pe calea hotărâtă de Dumnezeu. Această cale nu depinde de felul de gândire al oamenilor, ci este arătată cu precizie în Biblie: calea mântuirii este credinţa în Isus Hristos.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button