Stiri

Turcia: Centrul Cultural „Sfântul Pavel” se redeschide

 Un centrul cultural din Orientul Mijlociu, care a fost nevoit să se închidă timp de un an, şi-a relansat slujirea într-un mod public pe data de 5 mai.

 În urmă cu cinci luni, lucrători împreună cu Misiunea Alianţei Evanghelice (echipa) a scris că după aproape un an şi jumătate de la închiderea centrului, din cauza birocraţiei şi a întârzierii construcţiei, “în sfârşit avem posibilitatea de a primi permisul nostru de ocupaţie. Asta înseamnă că noi acum putem face clădirii ce dorim. Acum putem să sfârşim dificilul capitol şi ciudata relaţie cu arhitectul/contructorul nostru”.

 Centrul este cunoscut cu numele Centrul Cultural “Sfântul Pavel”, un centru comunitar cu scopuri multiple care a fost înfiinţat în 1999 “pentru binele Antalyei şi gloria lui Dumnezeu”, şi parte a unei biserici plantate în Antalya, Turcia.

 Este o zonă strategică, deoarece numărul total de vizitatori este mai mare decât cel al New York-ului. Fiind capitala turistică a Turciei, are un aflux constant de turci, kurzi şi imigranţi străini, cu oportunităţi nenumărate de a împărtăşi nădejdea lui Cristos.

 Misionarii echipei continuă să ceară rugăciune pentru necesitatea continuă a donaţiilor, dar aceştia Îl şi laudă pe Dumnezeu pentru momentele Evangheliei care nu s-ar fi întâmplat altfel.

 Rugaţi-vă pentru capacitatea continuă a Centrului Cultural “Sfântul Pavel” din Antalya, Turcia, pentru a străluci Lumina vieţii şi pentru trupul turcesc al lui Cristos care s-a format ca o comunitatea şi familie în preajma acestui loc.

 Lucrătorii scriu: “Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru înmuierea inimilor, extinderea Bisericii Lui, şi dovedind că El este în control. Ne rugăm ca Centrul Cultural îmbunătăţit să fie o lumină mai strălucitoare pentru oamenii din acest colţ al lumii.”

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button