Articole

Tabăra de misiune – APME

În perioada 5 – 10 septembrie 2011, în localitatea Mărișel, jud. Cluj, va avea loc TABĂRA DE MISIUNE APME, în parteneriat cu PENIEL.

Pot participa cei interesaţi de misiune transculturală care vor să înţeleagă dintr-o perspectivă nouă care este planul lui Dumnezeu de mântuire pentru lumea întreagă și cum pot să fie parte la acest plan măreț.

Vorbitorii principali vor fi membrii bordului Agenției Penticostale de Misiune Externă și misionari români de pe câmpurile de misiune din: Asia Centrală, America Latină, Europa de Est și Africa. Tot în cadrul taberei vom preda cursul de misiune Kairos.

Mai multe informații cu privire la programul și regulamentul taberei puteți găsi pe www.apme.ro sau www.peniel.ro, unde se face și înscrierea la secțiunea tabără de misiune.

http://vasuldelut.blogspot.com/2011/07/tabara-de-misiune-apme.html

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button