ConferinteIntalniri Tineret

Conferinţă de tineret – Laudă şi închinare

Împreună suntem o echipă. Suntem slabi şi neputincioşi, dar pentru că ne dorim să împlinim Cuvântul lui Dumnezeu, am ales sa luptăm împreună. Suntem o familie unită (sau vrem să fim una).
Am organizat această conferinţă pentru a întâlni tineri din toate cultele şi locurile. Scopul nostru este de a forma tineri pentru slujire şi devotament faţă de Cel care ne oferă totul.

Alin Jivan (25 de ani) este unul dintre cei mai valoroşi gimnaşti din lotul olimpic al României, fiind medaliat cu bronz şi argint la Mondiale, respectiv Europene. Nu-i place să vorbească despre viaţa privată, dar mass-media a aflat că sportivul s-a pocăit, alegând calea credinţei pentru o viaţă mai bună.
“Este adevărat că m-am pocăit. Pot spune doar că Isus Hristos mi-a schimbat viaţa. În fiecare zi mă rog pentru a fi mult mai aproape de Dumnezeu”, a precizat Alin. Chiar dacă până la momentul pocăinţei i-a plăcut să-şi trăiască viaţa la maximum, având foarte multe prietene şi mergând în discoteci, Alin a ales să renunţe la toate aceste plăceri, pe care le consideră trecătoare.
Dacă unul din marii noştri sportivi a ales să îşi urmeze viaţa împreună cu Isus Hristos, de ce să nu o faci şi tu?

L-am invitat pe Alin ca să ne slujească din Cuvântul lui Dumnezeu şi acesta a acceptat bucuros. Toţi care doresc să participe la această întâlnire, mai multe informaţii la adresa de e-mail: [email protected]

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button