Editoriale

Facebook: Ȋntre pace şi război

Zilele acestea am găsit pe facebook o imagine puţin distractivă la prima vedere, însă dacă e să amănunţim situaţia vom vedea cauzele reale. Imaginea despre care vă vorbesc este imaginea prezentă din stânga acestui articol (click). Cred că cel/a care a făcut această imagine s-a gândit puţin la cauzele şi efectele pe care facebook le-a avut şi încă le are în multe familii, aceasta datorită că respectivii nu au învăţat cum să îşi gestioneze conturile de socializare care pentru unele persoane din cuplu acesta este un duşman cu care se confruntă foarte mult.

Dacă încă soţia sau soţul nu a câştigat încă încrederea celuilalt, lucrul acesta se agravează prin acest mod de socializare. Ca şi fiinte umane este şi normal ca odată ce am păsit pragul căsniciei, vom deveni persoane mai geloase (în special bărbaţii :D).

Cel mai recomandat, în viaţa de familie aceste lucruri nu ar trebui să aibă bariere din punct de vedere al “parolei”. Dacă nu fugi după doi iepuri, ceea ce nu cred că ar fi cazul în familiile creştine, atunci îi vei comunica partenerului tău calea de acces şi parola pentru a avea accesul către contul tău.

Dacă veţi şti cum să gestionaţi semnele de “ortografie”, atunci veţi şti cum să acţionaţi şi cum să puneţi virgule, punct, şi alte semne acolo unde este nevoie.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button