Editoriale

Stop pӑcatului! Sufletul are prioritate!

Ȋmi place deseori, când scriu articole, sӑ fac mai ȋntâi o scurtӑ introducere cu o ȋntâmplare realӑ, ori una imaginarӑ, sau sӑ prezint unele tablouri din viațӑ care sӑ ne introducӑ la esența articolului.
Ȋn cӑlӑtoriile pe care le-am fӑcut cu mașina, deseori ȋmi este dat sӑ vӑd un panou adițional pe marginea drumului pe care scrie “Stop accidentelor! Viața are prioritate!”. Ei bine, e o atenționare destul de importantӑ pe care șoferii trebuie sӑ o ia ȋn considerare atunci când conduc. Dacӑ stӑm puțin sӑ meditӑm la acest mesaj care ne este transmis prin intermediul unor panouri sugestive de pe marginea drumurilor, și bineȋnțeles, mesajul transmis nu face altceva decât sӑ te atenționeze ȋn cӑlӑtorie, putem face o micӑ comparație pe care o putem insera ȋn viața spiritualӑ.

Calea cӑtre Ȋmpӑrӑția lui Dumnezeu și Biblia prin care ne este trasatӑ aceastӑ cale, reprezintӑ drumul pe care noi cӑlӑtorim cu mașina. Când pӑcatul ȋncepe sӑ ia amploare ȋn viața ta, conștiința (panoul adițional de pe marginea drumului) ȋți atrage atenția și ȋți spune: “Stop pӑcatului! Sufletul are prioritate!” Fie cӑ vrem sӑ recunoaștem sau nu, conștiința umanӑ te va apӑsa și mai tare și ȋți va apӑrea ȋn cale deseori dacӑ nu vrei sӑ primești mesajul pe care ți-l transmite.

Pentru a conduce regulamentar pe calea cӑtre Cer, va trebui sӑ iei ȋn calcul orice mesaj care te va avertiza cu privire la pӑcatul care te pândește !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Eu cred că conștiința își dă seama că viața are prioritate doar atunci cînd ești într-o situație limită sau într-o mare strîmtorare. Atunci îți dai seama că de fapt nimic altceva nu contează decît sufletul. Este esențial să ne dăm seama de lucrurile care contează, nu doar pentru noi personal neapărat, dar pentru aproapele nostru. Întîmplarea face că astăzi am publicat un articol cu o temă asemănătoare aici, dragă Silviu.

    El să ne lumineze cu multă putere și în continuare să nu ignorăm „panourile” de avertizare din viața noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button