ExterneStiri

Harold Camping este de negăsit

Pastorul american Harold Camping, cel care a prezis că sfârşitul lumii va avea loc la 21 mai, este de negăsit, iar postul său de radio difuzează muzică religioasă şi sfaturi, toate înregistrare înainte de 21 mai.
Bătrânul Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, şi organizaţia religioasă pe care o conduce, Family Radio, au anunţat că sfârşitul lumii vine la 21 mai 2011, iar multă lume a crezut că acest lucru chiar va avea loc. Pastorul american a precizat că un cutremur cum n-a mai avut loc până acum va lovi întreaga lume exact la 7.000 de ani de la Potopul Biblic, bazându-se pe anumite scrieri din Biblie. Mesajele organizaţiei au apărut pe panouri publicitare din întreaga lume, inclusiv România.

Compania lui Camping a început să adune, din momentul în care a anunţat sfârşitul lumii va sosi, donaţii de la credincioşii din întreaga lume, iar banii au fost strânşi până la 21 mai. Conform presei internaţionale, Family Radio este evaluată la 72 de milioane de dolari, iar în urma „afacerii Apocalipsa” este posibil ca valoarea sa să fi crescut până la 120 de milioane.

Harold Camping a fost întrebat de jurnaliştii de la „The New Yorker” ce va face dacă sfârşitul lumii nu va veni, însă el a precizat că este sigur că acest lucru se va întâmpla. „Se va întâmpla. Nici măcar nu mă gândesc la acest aspect. Dumnezeu nu se joacă. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la întrebare”, a spus acesta înainte de 21 mai.

Sfârşitul lumii însă nu a venit, iar Harold Camping nu este de găsit, ceea ce îi face pe mulţi oameni să creadă că „Apocalipsa” a fost doar o înşelăciune deşteaptă, în urma căruia predicatorul american s-a îmbogăţit. Mai mult, apropiaţii pastorului şi soţia sa au precizat că Harold Camping nu va face nicio declaraţie deoarece este uluit şi nu înţelege de ce nu a avut loc sfârşitul lumii, notează Adevărul.ro.

Exact cum am mai precizat în articolul “21 Mai 2011”, Dumnezeu nu a făcut cunoscut acest lucru nimănui în cer: nici îngerilor, nici fiului, ci numai Tatăl ştie acest lucru, cum poate El destăinui acest lucru unui muritor?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button