Stiri

5 ani de activitate – Total Schimbat.ro

5thÎn data de 25 august 2015, la iniţiativa de răspȃndire a Cuvȃntului lui Dumnezeu, a luat fiinţă site-ul Total Schimbat.ro! Cu unicul scop care şi în prezent îl dorim să păstrăm, acela de a vorbi lumii despre adevărata cale care duce la viaţa veşnică, în Împărăţie, dorim să vă adresăm mulţumirile noastre acelora care pe parcursul anilor ne-aţi fost alături şi care prin aportul dumneavoastră într-un fel sau altul aţi ajutat la înaintarea Evangheliei pe această cale de răspȃndire mass media.

Astăzi, 25 august 2015 cu ajutorul lui Dumnezeu am parcurs cinci ani de activitate şi ne bucurăm ca în continuare să vă prezentăm Cuvȃntul lui Dumnezeu prin ceea ce echipa noastră face. Uneori cu resurse mai bogate, alteori cu resurse mai slabe, dar prin toate mergem înainte şi dorim să ne păstrăm scopul care ni l-am propus!

Pe partea tehnică, în tot decursul acestor ani am acumulat un număr de 2.029.000 vizite, într-un total de peste 2.200 de articole şi peste 1000 de pagini publicate. Dorim ca în continuare prin articolele scrise de fiecare membru al echipei, sau de fiecare colaborator, contribuitor sau doritor de a ajuta această lucrare, să fim cȃt mai transparenţi, cȃt mai la subiect şi căutăm ca prin ceea ce facem să aducem slavă lui Dumnezeu!

Vă mulţumim vouă, tuturor acelora care ne sunteţi aprape şi ne sprijiniţi!

Cu dragoste,
Echipa Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button