Devotionale

Hristos a înviat! > Adevărat a înviat!

Chiar crezi? Chiar crezi că a înviat? Probabil mulţi dintre noi dacă am întreba acest lucru pe persoana de lângă noi, ar spune: „Păi, ce treabă am eu? Aşa e vorba.” Ateiştii ar spune: „Păi stai puţin, Isus – Fiul lui Dumnezeu? Care Dumnezeu?” Umaniştii probabil ţi-ar afirma: „Păi, cu ce putere a înviat?” Raţionaliştii ar exclama: „Da, credem în Isus, dar nu ştim cum a înviat; e împotriva legii.” Şi, nu în ultimul rând, liberaliştii, la rândul lor, ar spune: „Da, credem în Isus, ştim că este un personaj biblic. Dar creştinii au aburit toată această afirmaţie; ei au inventat învierea; e un mit.”

Părerea oamenilor despre învierea lui Isus din morţi este  ceva de genul: „un oarecare Isus care a murit şi despre care unii spun că este viu” (Faptele Apostolilor 25:19). Dacă Isus nu a înviat din morţi, atunci este vai de noi; mergem la biserică şi cântăm degeaba. Dar vestea bună este că Isus este viu. Noi nu suntem nişte păcăliţi, nişte oameni înşelaţi de istorie. Învierea nu este o opinie personală; învierea este un ADEVĂR.

Dacă Isus a înviat din morţi, atunci este viu; şi dacă este viu, este prezent, şi dacă este prezent, El merită toată gloria şi lauda. Merită să ne închinăm Lui, deoarece El este vrednic.

A consemnat Denisa Turcuţ

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button