Recenzii Carte

Cum sӑ te rogi pentru copiii tӑi

Poţi produce o schimbare – cu ecou în eternitate – în viaţa copiilor tăi începând de azi!
Plină de sfaturi uşor de urmat şi de sugestii biblice sănătoase, „Cum să te rogi pentru copiii tăi” oferă părinţilor şi celor care iubesc copiii uneltele necesare pentru a produce o schimbare eternă în viaţa lor. Autorii, dr. Elmer Towns şi dr. Dave Earley, ne spun cum şi ce să ne rugăm pentru a-i aduce pe copii mai aproape de Dumnezeu. Ei definesc rolurile şi responsabilităţile părinţilor în creşterea unor copii care învaţă să se bazeze pe Dumnezeu pentru a avea putere şi biruinţă în orice împrejurare.

Subliniind importanţa începuturilor timpurii, autorii ne oferă modele de rugăciune pe care copiii le pot memora. De asemenea, ni se oferă exemple biblice de părinţi şi de rugăciuni, evidenţiindu-se faptul că lui Dumnezeu Îi face plăcere să răspundă rugăciunilor noastre pentru copii. Nu trebuie să fii un mare luptător în rugăciune ca Dumnezeu să-ţi asculte rugăciunile pentru copii. Secretul e Dumnezeu. Nu primeşti răspunsuri extraordinare pentru că eşti mai spiritual decât alţii, sau pentru că te-ai rugat mai mult sau mai bine. Secretul este Dumnezeu!

Rugăciunea simplă înălţată cu cea mai simplă credinţă poate pune în mişcare roţile cerului. Încrede-te în El că va face lucruri mari pentru copiii tăi.

Pentru comenzi sau alte informații, ne puteți contacta la numerele de telefon 0359-425990 și 0259-416384, 0753/050005 ȋn fiecare zi, de luni pânӑ vineri, ȋntre orele 08:00 și 20:00, sau online pe www.sbro.ro.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button