Cazuri Umanitare

Diana Macar vrea sӑ fie sӑnӑtoasӑ

Cum e obiceiul meu zilnic sӑ ȋmi verific foarte des “agenda cu site-uri” pe care le citesc frecvent, am găsit pe blogul lui Alex Badea un articol despre cazul lui Diana Macar. Cine este Diana? O fetițӑ gingașӑ care suferӑ de Leucemie Acuta Limfoblasticӑ tip T. Nu ȋmi este ușor ȋn asemenea cazuri sӑ trec peste articol și sӑ nu citesc ȋn detaliu tot ceea ce scrie. Pe scurt povestea Dianei sunӑ cam așa:

“De obicei te naşti uşor pe pământul ăsta, mai greu e să supravieţuieşti. În cazul Dianei nu a fost usor nici la naştere. Infectată cu un microb intestinal, a fost nevoită ca în primul an din viaţă să stea mai mult în Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Apoi a urmat operaţia de înlăturare a nevului pigmetar de la nivelul feţei… încă jumătate de an in spital. După câteva luni s-a îmbolnăvit de enterocolită… boală tratată pe parcursul unui întreg an. După asta a urmat a doua operaţie la nivelul feţei. În câteva luni s-a îmbolnăvit şi de infecţie urinară cu E-coli… .bacterie care a fost înlăturată cam după un an şi jumătate. Pe data de 14 februarie 2012 a împlinit 4 ani. Cam multe pentru un copil de 4 ani, nu ? Copilul ăsta practic sfidează orice pericol.  Acum… Leucemie… prea grea, prea insuportabilă. Am ajuns la Spitalul „Fundeni” în ultima clipă. Nu ştiu ce să afirm despre copilul ăsta, că e unul ghinionist… sau norocos ? Prea ghinionist din cauza complicaţiilor ? Sau norocos că a scăpat din toate ? Acum face citostatice. Tratamentul decurge binişor. Noi ne încredem mult în organismul ei, căci e mult prea puternic.”

Cine vrea și dorește sӑ dea o mânӑ de ajutor poate citi mai multe aici << Cum poţi ajuta >>>

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button