Editoriale

Primӑvara și ȋn inima ta

De multe ori m-am gândit la anotimpul primӑvara și l-am asociat cu sufletul fiecӑrei ființe de pe pӑmânt. Majoritatea oamenilor cu care am discutat, și i-am ȋntrebat dacӑ iubesc primӑvara, mi-au rӑspuns afirmativ. Natura parcӑ trece dintr-o lume ȋn alta. Totul suferӑ o schimbare bruscӑ de la mohorât și palid la o lume cu totul nouӑ și plinӑ de viațӑ și dornicӑ de activitate. Toate din jurul nostru parcӑ ne zâmbesc și ne dau poftӑ de viațӑ.

Gândindu-ne la aceste lucruri, putem spune același lucru și despre om, creatura lui Dumnezeu. Pӑcatul ȋn care zace omenirea ȋi face pe aceștia mohorâți, rӑutӑcioși, ȋngâmfați și fӑrӑ pofta de a trӑi fericiți bucurându-se de splendoarea naturii care ȋi așteaptӑ lângӑ ei, dar totuși nu o vӑd.

Pӑcatul care ȋnfӑsoarӑ omenirea este ca și o “perdea” de culoare neagrӑ cu care ești ȋnvӑluit din cap pânӑ ȋn picioare, și ești imobilizat ȋn propria-ți lume a ȋntunericului. Cei care sunt lângӑ tine nu pot ridica “perdeaua” deoarece nu pot plӑti prețul ca tu sӑ fii liber de pӑcat. Totuși am o veste bunӑ sӑ-ti spun cӑci existӑ cineva care te poate ajuta cu foarte mare ușurințӑ. Domnul Isus a plӑtit prețul și pentru tine ca sӑ poți deveni liber, sӑ fii dezbrӑcat de aceastӑ “perdea” neagrӑ și sӑ fii ȋmbrӑcat ȋntr-o hainӑ nouӑ și purӑ, albӑ. Atunci când vei cere ajutorul Lui și te vei ȋncredința ȋn mâinile Lui, vei fi liber de pӑcat și primӑvara va umple sufletul tӑu care pânӑ acum era plin de tristețe, amӑrӑciune și zbucium. Vei vedea o lume nouӑ, o lume schimbatӑ care ȋți va da pofta de viațӑ…

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

5 Comments

  1. Pace Silviu,
    Multumesc ca ai facut publice aceste videoclipuri, sper sa fie mesaje de alinare pentru sufletele ranite, si cele care au cazut de pe cale si nu mai pot inainta pe calea care duce spre vesnicie. Sper sa ne intalnim la venirea Domnului Isus cu toti in imparatia sa, dar sa nu uitam un lucru; pentru aceasta trebuie sa fim plini de roada duhului. Va salut cu Galateni 5:22.
    Cu multa dragoste al vostru frate Gizee Ionut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button