Articole

Ai grijă ce strigi…

Un băiat și tatăl lui făceau o excursie prin munți. Deodată, băiatul a căzut, s-a lovit și a țipat „Ahhhhhhh!”. Spre surprinderea lui, auzi o voce de undeva din munți care repeta: Ahhhhh! Supărat pentru că a crezut că cineva râde de el, a început să strige: „TE URĂSC”. Imediat a primit răspunsul înapoi: „TE URĂSC”. Apoi băiatul a strigat către munte: „EȘTI ORIBIL!” Vocea i-a răspuns: „EȘTI ORIBIL!” Nervos că a primit acest răspuns, a țipat din nou: „MONSTRULE!” A primit strigătul înapoi: „MONSTRULE!”

În cele din urmă, s-a uitat la tatăl lui cu nedumerire și l-a întrebat: „Tată, ce se întâmplă?” Tatăl zâmbi și spuse: „Fiule, ai răbdare.” Apoi strigă: „EȘTI MINUNAT!” Și vocea îi răspunse: „EȘTI MINUNAT”. Băiatul era surprins, dar încă nu putea înțelege. Tatăl a strigat din nou: „TE IUBESC!” Vocea i-a răspuns: „TE IUBESC”. Apoi tatăl îi explică băiatului: „Oamenii numesc acest lucru ECOU, fiule, dar eu i-aș spune viață. Viața este o reflectare a acțiunilor noastre. Ne dă înapoi exact ceea ce suntem dispuși să dăm. Dacă vrei mai multă armonie în lume, fă să fie mai multă în inima ta. Viața ta este o reflectare a ceea ce ești TU!”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button