ExternePersecutii

Petiţie pentru eliberarea Asiei Bibi

Strigătul de milă pentru sora noastră din Pakistan, Asia Bibi, care a fost închisă din 2009, acum a fost prezentat Consiliului Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului.

CBN News raportează că “Cincizeci de activişti ai drepturilor omului din întreaga lume cer Pakistanului să o elibereze pe Asia Bibi, o mamă creştină închisă şi condamnată la moarte pentru blasfemie.” Un jurnalist francez, Anne-Isabbelle Tollet, se numără printre aceia care cer dreptate pentru Bibi.

“Asia Bibi este nevinovată, dar Guvernul pakistanez nu face nimic de teama represaliilor”, a explicat Tollet. “Prin refuzul de a acţiona şi a impune reforme, Guvernul pakistanez devine complicele fundamentaliştilor.”

Ne vei ajuta să răspândim cuvântul despre petiţia “Apelul pentru Milă al Vocii Martirilor” care s-a elaborat pentru a atinge un milion de semnături, care reprezintă un milion de oameni care cer milă pentru Asia Bibi?

Anul trecut VOM a realizat un video prin care a ajutat la propulsarea mesajului de milă pentru Asia. Te rugăm să distribui acest video şi să  direcţionezi prietenilor şi familiei tale, care nu au semnat încă petiţia Callformercy.com

Tocmai s-au adunat 601,000 se semnături. Te rog răspândeşte cuvântul!

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button