Recenzii Carte

O Incursiune ȋn Apocalipsa, David Pawson

În calitate de carte istorică, Biblia este unică – ea ne vorbeşte atât despre trecut, cât şi despre viitor. Oricine devine obsedat de oricare dintre cele două aspecte nu face decât să evite provocările vieţii. Ambele perspective sunt necesare pentru a putea trăi „deasupra circumstanţelor” prezentului. Cartea Apocalipsa se concentrează asupra viitorului şi poate produce două reacţii diferite în rândul creştinilor: unii nu se pot apropia de ea, în timp ce alţii nu se pot îndepărta de ea! Avem nevoie de o perspectivă mai echilibrată asupra semnificaţiei ei. La urma urmei este singura carte din Biblie de care Dumnezeu a legat o binecuvântare specială şi un blestem cumplit.

A fost scrisă pentru oameni obişnuiţi aflaţi sub presiuni neobişnuite. Suferinţa este cheia înţelegerii ei. Este un manual de martiraj. Pe măsură ce istoria se apropie de final, toţi creştinii au nevoie de acest mesaj de avertizare şi încurajare.

David Pawson desfăşoară o lucrare itinerantă printre liderii bisericilor din Marea Britanie şi de peste ocean şi este binecunoscut multora datorită emisiunilor sale difuzate peste tot în lume. Numeroasele sale cărţi includ titluri precum: „Naşterea din nou a creştinului”,” Este Ioan 3:16 esenţa Evangheliei?”,”Isus botează cu Duhul Sfânt”, „Conducerea aparţine bărbaţilor”, „Trăind cu speranţă”, „Principiile rugăciunii”, „De ce îngăduie Dumnezeu dezastrele naturale?” – publicate de editura Societăţii Biblice din România

Pentru comenzi sau alte informaţii, ne puteti contacta la numerele de telefon 0359-425990 şi 0259-416384, 0753-050005 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00, sau online pe www.sbro.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button