ArticoleEditoriale

Frumuseţe nobilă

Am văzut de atâtea ori atâtea femei frumoase la suprafaţă, dar atât de urâte în interior. Ele deţin un şarm lumesc care farmecă şi seducă ochii tuturor acelora ce se lasă păcăliţi de ambalaj. Din fericire, pentru Dumnezeu nu contează cât de frumoase suntem la suprafaţă, ci cât de frumoase vrem să fim pe dinăuntru! El nu Se uită la ce privesc ochii noştri şi Lui nu Îi pasă de ce firmă este bluza pe care o purtăm, ori dacă inelul pe care îl purtăm este din aur sau argint. Nu, El Se uită doar la inimă!

O femeie cu adevărat frumoasă nu este o femeie care arată bine la exterior. Nu este nici top-modelul senzual de pe coperta unei reviste şi nici o cântăreaţă cunoscută. O femeie cu adevărat frumoasă este una care şi-a acceptat urâţenia ei, dar care s-a lăsat transformată într-o prinţesă radiantă pentru Isus. O femeie a cărei viaţă este clădită în jurul lui Isus Cristos nu poate fi altceva decât frumoasă! Ea străluceşte cu strălucirea Sa şi poartă în ea moartea Sa faţă de lume şi păcat. Ea nu se mai îngrijeşte de cum să fie plăcută lumii, ci mai degrabă se îngrijeşte de cum să placă Soţului ei ceresc.

Nu o vei găsi la fiecare colţ de stradă, căci ea este ascunsă şi pusă deoparte pentru El. Prinţesa lui Isus nu caută fericirea în idile pământeşti. Ea este deplin încredinţată că Domnul ei iubit va scrie şi pentru ea o poveste de dragoste minunată, dacă acesta este planul Său. Ea nu face nimic fără a-L întreba pe El prima oară. Ea nu se mânie uşor şi iartă repede. Asta da graţie feminină! O femeie de o frumuseţe nobilă este aşa doar pentru că s-a lăsat călăuzită de Prinţul ei. Ea înţelege că a fost chemată la scopuri mai măreţe decât poate cuprinde cerul şi pământul, de aceea este credincioasă destinului ei solemn. Scopul ei pe acest pământ este să fie mâinile şi picioarele Sale. Ea ajută pe cel sărac şi pe orfan. O femeie cu o frumuseţe nobilă este iertătoare, tandră, graţioasă şi nu ţine mânie. Dacă tu nu eşti aşa, roagă-L pe Dumnezeu să te transforme într-o femeie care este în stare să facă o schimbare în lume!

Show More

Related Articles

One Comment

  1. Pingback: polimedia.us/fain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button