SocialStiri

Revista de resurse Copiii trebuie să știe

Site-ul RoMedia Crestin lansează revista electronică Copiii trebuie să știe.

Ești învățător de religie, de Școală Duminicală, lucrător cu copiii? Știi probabil că micuții trebuie să știe întâmplările biblice și modul de aplicare la viața lor. Această revistă electronică lunară vine în sprijinul dumneavoastră aducând resurse diverse pentru o abordare creativă și eficientă, cu mijloace și metode moderne: exemple de lecții biblice, jocuri, concursuri, scenete, poeme, modele de artă, fișe de lucru, sfaturi practice la problemele copiilor, dialog, recomandări, o pagină pentru copii atasamente cu powerpoint-uri, materiale video, audio etc.

Revista oferă materiale de calitate adaptate atât vârstelor mici (copii și adolescenți) cât și culturii românești și evenimentelor din perioada respectivă a anului: Crăciun, Paște, Sărbătoarea Mulțumirii, tabere, vacanțe etc.

Puteți citi primul număr gratuit și afla mai multe detalii pe www.romediacrestin.info

Sursa: Galatiul Evanghelic

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button