Meditatii

Turnul din Edinburgh

“Dumnezeu vorbește ȋnsӑ, când ȋntr-un fel, când ȋntr-altul, dar omul nu ia seama… ca sӑ abatӑ pe om de la rӑu și sӑ-l fereascӑ de mândrie.” (Iov 33: 14, 17)

Pe vremuri, pe zidurile cetӑții din Edinburgh (Scoția) se afla un turn, care vestea locuitorilor ora 12 din zi. La aceea orӑ, se trӑgea cu tunul o bubuiturӑ puternicӑ, ȋncât tot orașul știa cât este ora. Ȋn acele clipe, oamenii ȋși ȋndreptau ceasornicele.
Și ȋn domeniul spiritual existӑ astfel de “tunuri” care vestesc timpul. Viața fiecӑrui om trebuie ȋndreptatӑ dupӑ Evanghelia lui Dumnezeu. Prin multe feluri de “bubuituri” suntem avertizați sӑ ne ȋndreptӑm viața dupӑ Evanghelie. Rӑzboaiele, neȋnțelegeri ȋntre indivizi și națiuni, secetӑ, inundații, maladii, etc. sunt bubuituri puternice, care rӑsunӑ peste ȋntreaga lume, ca ea sӑ-și ȋndrepte viața dupӑ planul lui Dumnezeu.

Sӑ admirӑm și sӑ primim ȋn inimile noastre dragostea lui Dumnezeu, care Se preocupӑ așa de mult sӑ ne vorbeascӑ! Natura ȋnconjurӑtoare, mișcarea astrelor, fiecare clipӑ, fiecare ȋntâmplare din viața noastrӑ și a semenilor noștri sunt vorbiri ale lui Dumnezeu. Dar cea mai mare vorbire a lui Dumnezeu fațӑ de om s-a arӑtat la crucea de pe Golgota. Aceasta este vestea bunӑ. Sӑ ne ȋndreptӑm viața dupӑ ea!

Sӑmânța Bunӑ

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button