BisericaRugaciune

Rugӑciune pentru România

… 29, 30, 31 decembrie 2011. Mai sunt doar 3 zile pânӑ la finalul anului 2011, și nu știu câti dintre noi pot fi mândri de ceea ce au realizat pe tot parcursul acestui an. Nu știu cât de mulți sunt aceia care, cu timpul liber pe care l-au avut ȋn tot acest an, l-au folosit pentru lucrarea lui Dumnezeu, implicându-se fie ȋntr-un fel sau altul. Sau poate faci parte din categoria de oameni care ar fi ȋn stare sӑ dea timpul ȋnapoi pentru a repara ceea ce au greșit, ȋnsӑ cu pӑrere de rӑu vӑ spun cӑci timpul nu stӑ ȋn loc pentru noi, ci ȋși urmeazӑ traiectoria stabilitӑ de Dumnezeu cu o vitezӑ din ce ȋn ce mai ridicatӑ.

Ȋn România, ţara care se declarӑ “creștinӑ”, asistӑm zilnic la divorțuri, jafuri, copii dispӑruți, avorturi (care sunt la modӑ pânӑ și ȋn bisericile neoprotestante), copii abandonați pe strӑzi care nu au nicio mânӑ de sprijin și de ajutor din partea celorlalți. Mergem ȋn multe zone ale țӑrii și gӑsim sate și comune ȋntregi ȋn care Cuvântul lui Dumnezeu nu a ajuns ȋncӑ acolo. Vedem din zi ȋn zi cum libertatea religioasӑ este mai ȋngrӑditӑ, și toate acestea pentru cӑ poporul român a ȋntors spatele Dumnezeului Atotputernic, și pe zi ce trece, tot mai mult ȋl nesocotim prin faptele noastre murdare, iar pӑcatele apasӑ atât de greu pe umerii noștri, dar din nefericire poporul român are ochii prea ȋnchiși pentru a vedea aceste realitӑți, și cӑ are nevoie de o urgentӑ ȋmpӑcare cu Dumnezeu, Creatorul nostru.

Dacӑ am ajuns pânӑ astӑzi ȋn viațӑ, sӑnӑtoși și ȋntregi, este doar Mila și Harul lui Dumnezeu pe care Ȋl aratӑ fațӑ de noi.

Pentru anul care vine, rugați-vӑ pentru:

  • Cercetarea poporului român ca sӑ se ȋntoarcӑ cu fața spre Dumnezeu;
  • Satele și comunele ȋn care nu a ajuns Cuvântul lui Dumnezeu;
  • Misionarii care sunt implicați ȋn anumite zone ale țӑrii, ca Dumnezeu sӑ-i ȋmbrace cu putere;
  • Generația tânӑrӑ care se ȋndepӑrteazӑ tot mai mult de bisericӑ;
  • Tinerii adolescenți care trӑiesc ȋn pӑcatul imoralitӑții, ca Dumnezeu sӑ-i izbӑveascӑ.
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button