ExterneStiri

Noul prăjitor de pâine „Isus” este în centrul atenţiei

Vânzările prăjitorului de pâine „Isus” au ajuns în top, iar fanii au început să solicite produse cu celebrităţi, inclusiv fundaşul NFL Tim Tebow.
Prăjitorul de pâine „Isus”, care costă 34, 95$, imprimă faţa lui Isus în pâine, iar acest element inovator „zboară de pe rafturi”, potrivit ABC news.

„Primeam şi 2000-3000 de comenzi pe zi”, afirmă creatorul Galen Dively, pentru ABC. Un număr crescător de cumpărători asimilează aparatul creativ, în special pentru „preoţi sau predicatori”, susţine Dively.

Luna trecută, Christian Post a raportat că prăjitorul de pâine „Isus” era de vânzare, şi în timp ce unele răspunsuri erau pozitive, altele aveau caracter de critică. Fanii intrigaţi au intrat pe Tweeter ca să-şi exprime ideile, şi mulţi au ridiculizat prajitorul, în timp ce criticii au pus la îndoială moralitatea din spatele acestui element inovator.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button